Хилари Дъф обяви вчера, че тя и съпругът й Матю Кома

...
Хилари Дъф обяви вчера, че тя и съпругът й Матю Кома
Коментари Харесай

Честито! Хилари Дъф роди бебе №4 в дома си

Хилари Дъф обяви през вчерашния ден, че тя и брачният партньор й Матю Кома са приветствали новата си щерка предходната седмица, споделяйки фотоси от раждането и разкривайки неповторимото име на дребното момиченце в Instagram.
                             

На снимките емоционалната Дъф седи във вана, до момента в който държи в ръцете си най-новото попълнение в фамилията. Потвърждавайки, че бебето е родено на 3 май, Дъф написа: „ Таунс Медоу Бейр…сега знаем за какво ни накара да чакаме толкоз дълго. Мечтая да те държа в ръцете си от месеци и последните 5 дни, в които те опознавах, гледах и миришех, бяха моменти на същинска магия. Всички те обичаме, като че ли си била тук от самото начало. 5/3/24 “
                             

След раждането на Таунс Дъф към този момент публично е майка на четири деца. Тя има 5-годишната Банкс Вайълет и 2-годишната Мей Джеймс от Кома, както и 11-годишния наследник Лука Круз от някогашния ѝ брачен партньор Майк Комри.
                             

Звездата за първи път разгласи през декември, че тя и Кома чакат дете, като показа фотоси на своята коледна картичка в Instagram.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР